< Nieuwsoverzicht

Word lid van de eerste jongerenpartij in het waterschap!

|

|

Student & Water heeft het afgelopen jaar hard aan de weg getimmerd. Op 15 maart 2023 wonnen we onze eerste zetel in waterschap Noorderzijlvest en werden daarmee de eerste jongerenpartij in het waterschap van heel Nederland. Sinds afgelopen zomer zijn we onderdeel van de bestuurscoalitie in Noorderzijlvest.

Wat ons betreft is dat nog maar het begin en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Daarom kun je vanaf vandaag lid worden van onze partij! Voor 12 euro per jaar heb jij invloed op onze koers in het waterschap. Laat je mening horen op onze congressen, zet je in voor Student & Water in een werkgroep of stel jezelf verkiesbaar bij de volgende waterschapsverkiezingen.

Alle informatie vind je op onze lidmaatschapspagina. Aanmelden doe je via dit formulier!